X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Dones en marxa' afronta la fase de formació
El projecte té com a objectiu empoderar el talent femení

El projecte 'Dones en marxa', que impulsa Sant Vicenç de Montalt i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Llavaneres, ja té en marxa la fase de formació. Més informació del projecte, aquí.

'Dones en marxa' es va presentar el 5 d'octubre al Centre Cívic El Gorg, amb la participació d'una dotzena de dones interessades per iniciar un procés laboral de llarg recorregut basat en els serveis d'atenció domiciliari a les persones. A la sessió inaugural, van assistir els tècnics d'Ocupació dels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i de Sant Andreu de Llavaneres, la coordinadora de formacions de la Fundació Pere Tarrés i tot l'equip de Consultoria Constructiva.

El segon pas ha estat la posada en marxa de l'etapa de formació sobre tècniques específiques dels serveis a les persones dependents, que va a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Aquest mòdul té una durada de 80 hores i s'està portant a terme al Centre Cívic El Gorg des del 25 d'octubre. Paral·lelament, s'està reforçant la cohesió del grup amb un mètode on s'aprofiten les fortaleses, experiències i situacions de cadascuna per empatitzar unes amb altres; i també s'està treballant individualment cap a l'assoliment dels objectius.

En aquest enllaç a Youtube podeu veure el vídeo de presentació de 'Dones en marxa'.

Dones en marxa

Informació relacionada
Hi participen quatre veďnes de Llavaneres
Llavaneres se suma a un projecte adreçat a empoderar el talent de les dones de les 3 Viles
Diputació de Barcelona
^