X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Poesia i + posa a la venda els abonaments a cegues
El festival aterrarŕ als jardins de Can Caralt de Llavaneres el proper dimecres 29 de juny

Llavaneres torna a sumar-se al Festival Poesia i +, que impulsa la Fundació Palau de Caldes d'Estrac i que compta amb el suport dels ajuntaments de Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Sant Pol de Mar, Teià, Dosrius, Alella, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Mar i Caldes d'Estrac. Durant els propers dies, la Fundació Palau anunciarà la programació d'aquest estiu de 2022. De moment, posa a la venda els abonaments a cegues. Us avancem que a Llavaneres, el Poesia i + arribarà el vespre del 29 de juny als jardins de Can Caralt. Aquest 2022, el Festival d'estiu del Maresme se celebrarà del 28 de juny al 10 de juliol.

Fins al 29 de maig es pot adquirir l'abonament a cegues, que es posa a la venda just abans de fer-se pública tota la programació. Es tracta d'una promoció adreçada al públic més fidel, ja que es pot comprar a un preu exclusiu de 45 euros. Aquest abonament dona dret a assistir a cinc dels sis concerts organitzats al parc de Can Muntanyà i l'església de Caldes d'Estrac (del 7 al 10 de juliol) i al Pou de Glaç de Canyamars (3 de juliol), a banda de tots els actes organitzats a la resta de municipis (del 28 de juny al 6 de juliol) i els actes organitzats en altres espais de Caldes d'Estrac (del 7 al 10 de juliol).

Es tracta d'un abonament pensat per als amants del festival, ja que permet viure el festival a un preu ben econòmic. Qui compri l'abonament a cegues tindrà prioritat durant dilluns 30 de maig per triar els espectacles als quals vol assistir un cop anunciada tota la programació. Les entrades individuals i l'abonament general es posaran a la venda el 31 de maig a les 10 h.

El Poesia i +, Llavaneres

  • Dimecres, 29 de juny de 2022
  • 20 hores
  • Jardins de Can Caralt
  • El cartell s'anunciarà properament

Més Poesia sisplau

Diputació de Barcelona
^