X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Música per celebrar l'inici de l'estiu
Llavaneres convida al Concert del Solstici 2022

Llavaneres torna a oferir un any més el Concert del Solstici. Serà dissabte 18 de juny al pla de l'ermita de Sant Sebastià. Per aquest 2022 es comptarà amb l'actuació de l'Associació Ven Lumon i els seus músics i ballarins de música tradicional africana. Aquest any no caldrà fer reserva prèvia per accedir al recinte.

El proper dissabte 18 de juny tindrà lloc una nova edició del Concert del Solstici; una aposta de la Regidoria de Cultura i Festes per celebrar l'arribada de l'estiu amb música en directe.

Serà la sisena edició d'aquesta proposta -al 2020 no n'hi va haver a causa de la covid19- i consolidarà la línia dels anys anteriors: apostar-hi per músiques del món amb un component espiritual i coral.

El pla de l'Ermita de Sant Sebastià acollirà l'actuació de l'Associació Ven Lumon a partir de les 20.30 h.

 La proposta 

L'Associació Ven Lumon és una ONG impulsada per veïns de l'Hospitalet de Llobregat d’origen marfileny que vol contribuir a millorar la convivència en el marc d’una societat diversa, difondre la dansa, la moda, l’artesania i la gastronomia africanes i realitzar projectes de cooperació a Costa d’Ivori en el camp de la salut i l’empoderament de la dona.

Concert del Solstici

Diputació de Barcelona
^