X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.06.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Us apunteu al vespre počtic i psicodčlic del Poesia i + a Llavaneres?
Serŕ dimecres 29 de juny, a partir de les 20 h, als jardins de Can Caralt

Si esteu buscant una vetllada d’alta intensitat, apunteu-vos aquesta del Poesia i Més 2022 a Llavaneres. Maria Callís, Ocellim ocellam i Remei de Ca la Fresca protagonitzaran un vespre poètic i psicodèlic als jardins de Can Caralt, dimecres 29 de juny, al vespre. Ja podeu adquirir la vostra entrada per gaudir d'aquestes tres propostes per només 5 €, aquí.

NOTA | L'accés al concert es farà pel camí de Can Caralt. Les persones amb mobilitat reduïda cal que s'adrecin per correu a cultura@ajllavaneres.cat.

 El cartell 

  • Dimecres, 29 de juny de 2022
  • Jardins de Can Caralt


20 h. Maria Callís
És una de les grans veus de la poesia catalana actual. La seva manera de recitar, d'una força inusual, ens clavarà la daga fins al fons de cada paraula i de cada alè. L’inici perfecte per a una vetllada que promet ser d’alta intensitat.

Maria Callís

20.30 h. Ocellim ocellam
Una proposta que combina la veu assossegada de Joan Puigdefàbrega amb l’energia incontenible d’Oriol Sauleda, el so inconfusible de la viola de roda de Marc Egea amb el fiscorn electrificat de Pep Moliner i la sonoritat dels ocells.

Ocellim ocellam

21.30 h. Remei de Ca la Fresca
Prometen curar tota mena de dolences amb un directe feréstec, poètic i psicodèlic que se t’endú ben enllà. Prometen deixar-vos un bon gust de boca i les cames ben cansades!


Remei de ca la fresca

Diputació de Barcelona
^