Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reestructuració del cartipŕs municipal

Arran de la marxa de Maria José Cano, l'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, ha reestructurat el cartipàs municipal. Mora ha signat avui el decret de modificació d'atribucions. Les principals novetats d'aquests canvis dins del govern municipal és la incorporació de Mateu Pou i Ros com a nou regidor de govern i de Gerard Viladomat com a cinquè tinent d'alcalde. Nadine van Loock també té canvi de carteres.

Aquestes són les novetats del nou cartipàs:

  • Nadine van Loock i Borràs, d'ERC, és ara regidora d'Ocupació i Educació, i representant del barri del Centre. Per tant, manté Ocupació, s'estrena a Educació i deixa Igualtat i Joventut.
  • Gerard Viladomat i Monterde, d'ERC, és ara regidor de Comunicació, Transparència, Participació Ciutadana, Urbanisme i Protocol, i representant del barri de Canafort i El Puntó. Per tant, manté Comunicació, Transparència, Participació Ciutadana i Protocol i s'estrena a Urbanisme.
  • Mateu Pou i Ros, d'ERC, s'estrena al capdavant de les àrees d'Esports i Igualtat i és el regidor del barri de Montalt, Catà i Grup Betlem.
  • Nani Mora, a més de l'Alcaldia, assumeix directament les àrees de Joventut, Governació, Cooperació i Solidaritat; i deixa Urbanisme.

L'altra gran novetat és la incorporació a la Junta de Govern Local de Gerard Viladomat com a cinquè tinent d'alcalde.

Diputació de Barcelona
^