X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'AE l'Esclat es trasllada al Labandŕria de manera provisional
La seu definitiva de l'entitat serŕ l'antic escorxador, que prčviament caldrŕ remodelar

L'alcalde, Nani Mora, i la cap de l'Agrupament Escolta (AE) l'Esclat de Llavaneres, Mireia Manyà, han signat, avui 12 de gener, un conveni de cessió d'immoble perquè l'entitat disposi de dues aules de l'Espai Labandària. És una cessió d'ús provisional perquè la seu definitiva de l'entitat serà l'antic escorxador, al passeig de les Monges, 55.

Durant els darrers anys, el Cau havia disposat de l'ús a precari d'una casa de l'avinguda de Sant Andreu. Al desembre, però, aquesta casa es va haver d'enderrocar perquè la finca està reservada per a la construcció d'habitatge de protecció oficial. L'entitat s'ha hagut de traslladar durant el mes de desembre i el proper dissabte 14 de gener reprendrà el curs a les noves instal·lacions. A l'Espai Labandària ocuparan dues aules de la planta baixa i també podran gaudir del pati de l'antiga escola.

Places disponibles

L'AE l'Esclat es dedica a l'educació en el lleure per a infants i adolescents de 6 a 17 anys. En la franja dels més petits hi ha força infants, però disposen de places per a majors de 13 anys. Des de l'entitat també fan una crida per aconseguir nous monitors. Han de ser majors de 18 anys. Les trobades es fan els dissabtes a la tarda, de 16 a 18.30 hores.

La futura seu

Per començar a parlar de com ha de ser la futura seu del Cau, Ajuntament i entitat ja han fixat una reunió per al proper 25 de gener al vespre. "Recollirem les necessitats del Cau i ens posarem a treballar en el projecte de remodelació de l'antic escorxador, per tal que s'adapti a les seves peticions", ha declarat l'alcalde, que ha explicat que la futura seu tindrà més metres quadrats totals que la casa de l'avinguda de Sant Andreu. 

Signatura del conveni amb l'Esclat

Diputació de Barcelona
^