X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.02.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La marxa nňrdica es consolida a Llavaneres
Els tallers d'aquest hivern apleguen 60 participants i la Regidoria d'Esports treballa per consolidar la proposta

L'activitat de marxa nňrdica s'ha consolidat com una de les propostes amb més participants de la Regidoria d'Esports. En aquests moments, la practiquen un total de 60 persones, en dos torns, de matí i de tarda, i la valoració que en fan és molt positiva, tant pels beneficis que aquesta prŕctica té per a la salut com pel que representa d'activitat social.

Durant aquest hivern, el taller es fa tots els dimecres: hi ha un torn de matí que comença a les 9.30 hores i que compta amb 32 participants; i un de tarda, que engega a les 18.30 h, amb 28 persones. Les sessions tenen una durada d'una hora i mitja.

Els tallers d'aquesta temporada van començar al gener i s'allargaran fins al març. Davant d'aquesta bona acollida i consolidació del programa, la Regidoria d'Esports treballa per crear un programa estable que s'allargui durant tot el curs, amb diferents nivells de participació: iniciació i avançat. També es planteja oferir un taller més específic per a les persones que s'inicien en aquesta modalitat esportiva. A més, també s'està estudiant la possibilitat de senyalitzar circuits de marxa nòrdica de diferents distàncies.

Les sessions consten d'un escalfament, amb exercicis de tècnica de la marxa, coordinació i mobilitat; i una part final d'exercicis musculars on cadascú treballa amb el propi pes corporal. S'acaben amb estiraments de relaxació. També es fan sortides cap a la platja per posar en pràctica la tècnica de moviment i ampliar el treball cardiovascular.

Biblioteca municipal

Voleu veure més fotos de les sessions? Cliqueu aquí! 

No us perdeu el vídeo que ha editat el professor de marxa nòrdica Antonio Brieba, cliqueu aquí.

Diputació de Barcelona
^