X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Divendres
30
juny
2023
12:00h
(*fins al 2-7-2023)
Cursos, Música
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Jornades de cant amb la mezzosoprano Magdalena Campasol
Recitals 33' i Masterclass
Jornades de cant per a tothom que vulgui aprofitar la oportunitat de gaudir escoltant o cantant i créixer a través de la seva veu tant per a assolir un millor criteri musical personal a través de l'oïda com per aportar el seu cant com a solista rebent una prèvia Masterclass a càrrec de la mezzosoprano Magdalena Campasol,directora de Lashir Studio i creadora del mètode de cant EXHALA veu carismàtica.

Lashir Studio col.labora amb la parròquia de Sant Andreu de Llavaneres potenciant la música a l'església a través de dos CORS: el ja establert COR SACRA LASHIR, obert a tothom qui vulgui aprendre a cantar amb el mètode EXHALA veu carismàtica i que Magdalena Campasol projecta dins de la seva escola Lashir Studio, i el Cor de Cambra LASHIR DEI format per veus solistes formades també per la mezzosoprano maresmenca i que contribueixen aportant les seves veus als cants de l'església de Sant Andreu de Llavaneres. Així doncs, la Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres aposta per un creixement musical i dona la confiança a Lashir Studio perquè ho faci possible, en benefici tant del temple parroquial com dels seus feligresos. Des de l'Església de Sant Andreu de Llavaneres projectarem la millor música Sacra i d'Oratòri de tots els temps, amb veus que vulguin anar més enllà de només aprendre un repertori; amb veus que la seva prioritat sigui aconseguir el control conscient de la seva veu per a projectar-se des de la seva autenticitat única i que els defineixi amb un segell pròpi per a formar part del COR SACRA LASHIR o el Cor de Cambra de solistes LASHIR DEI  i en els que ens mostraran, tal com ja venen fent fa molts anys, tots els cants escrits i adormits en les partitures, des de les seves pròpies emocions i que Magdalena Campasol potencia i potenciarà a cada una d'elles així com a les noves incorporacions. Aquestes Primeres Jornades i que presentem com a un ESDEVENIMENT EXHALA veu carismàtica son el principi d'una aposta al creixement musical per a l'Església de Sant Andreu de Llavaneres, al creixement personal per a tots els seus feligresos a través dels cursos i tallers de veu que Lashir Studio ofereix en la mateixa parròquia gràcies a la fita musical ja aconseguida per Mossèn David Navarro i que beneficia al poble de Sant Andreu de Llavaneres. Us esperem a tots en cada una de les masterclass i recitals de 33 minuts que oferirem del 30 de juny al 2 de juliol i que conclourem amb el concert de cant gregorià del Cor SACRA i el Cor de Cambra LASHIR DEI el diumenge 2 de juliol a les 18.30h amb la MISSA D'ANGELIS.

Lloc Temple parroquial, Carrer de Munt
Data 30 de juny de 2023 fins al 2 de juliol de 2023
Durada Recitals 33': divendres 30 de juny a les 12h-13'30h-16'30h-18h. Dissabte 1 de juliol a les 12h i 13'30h. Diumenge 2 de juliol a les 17'30h- 18,30h i a les 20h.
Organitza Lashir Studio de Magdalena Campasol
Preu Entrada lliure
Tipus d'acte Cursos, Música
Diputació de Barcelona
^