Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Brigada Jove 2023 ja treballa
Són quatre joves del poble d'entre 16 i 17 anys

Quatre joves del poble d'entre 16 i 17 anys s'han estrenat aquesta setmana com a personal de la Brigada Jove 2023 de l'Ajuntament de Llavaneres. Tenen un contracte de cinc hores diŕries, de tres mesos de durada, i es dedicaran a donar suport a les ŕrees d'Obres, Serveis i Medi Ambient. També rebran formació en l'ŕmbit de la prevenció de riscos laborals, creació de currículum i drets i deures laborals.

Es tracta d'un projecte molt consolidat a Llavaneres que té un objectiu doble: generar ocupació juvenil i donar suport en les tasques de suport a la brigada. L’equip, format per quatre joves i un coordinador, portarà a terme tasques de manteniment a l’espai públic de la vila, com ara arranjaments de mobiliari urbà, eliminació de grafits o pintura de bancs, entre d’altres.

El programa es va posar en marxa dilluns 3 de juliol i té com a objectiu oferir als participants l’oportunitat de tenir una primera presa de contacte amb el món laboral. Els joves viuran en primera persona i durant tres mesos la responsabilitat i les obligacions pròpies de l’entorn laboral.

En el seu primer dia, van assistir a un taller organitzat per la Regidoria de Joventut, de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil i adreçat a joves de Les 3 Viles. El taller Construint el meu camí donava pautes per a l'autoconeixement i l'anàlisi per traçar un projecte de futur. 

Brigada Jove 2023

Rebuda a la sala de plens

Diputació de Barcelona
^