Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Mamma Mia', un projecte de poble
Čxit rotund del musical de la companyia Inestable per a La Minerva 2023

La versió en català de Mamma Mia que la companyia La Inestable de Llavaneres ha pujat a l'escenari del parc de Ca l'Alfaro, aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol, ha aconseguit més de 3.000 espectadors. Dues úniques funcions, per obrir la festa major d'estiu de Llavaneres, i ple absolut en el parc de Ca l'Alfaro les dues nits d'estrena. L'expectació era màxima i la proposta no va decebre ningú. 

L'èxit d'aquest Mamma Mia amb accent llavanerenc s'explica gràcies a mesos de feina i a la implicació de moltíssimes persones. El Mamma Mia de La Inestable ha estat molt més que una obra de teatre: ha estat un projecte de poble, amb el suport incondicional de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Llavaneres. Desenes de persones en l'organització tècnica, l'escenografia i els preparatius, més de 80 actors i actrius, cantant i ballant dalt de l'escenari i música en directe a càrrec de l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres. Una posada en escena magnífica que, a més, es va complementar amb projeccions d'audiovisuals, filmats en bona part al CN El Balís, que ajudaven a explicar la història i també amb un espectacle pirotècnic final, que va fer embogir el públic. En definitiva, un Mamma Mia que ja forma part de la història del teatre local de Llavaneres.

L'Ajuntament de Llavaneres vol agrair i reconèixer la feina, l'esforç i la dedicació de totes les persones que han fet possible aquestes dues funcions de Mamma Mia al parc de Ca l'Alfaro; i també de l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres i de les entitats que hi han col·laborat: el CN El Balís, El Casal de Llavaneres i els Banyuts. Des del consistori fem pública una felicitació molt especial a Lurdes Saavedra i Jordi Ortiz, per la direcció teatral; a Marcel Ferrer, per la direcció musical, i a Janna Mir, directora de Coreografia. En aquest document, us recordem els noms de tots els participants. 

Mamma Mia
L'equip tècnic de 'Mamma Mia'.

Ball
Una de les escenes del musical.

El públic.
Una festa, dalt i baix de l'escenari.

Ple absolut.
Ple absolut al parc de Ca l'Alfaro.

Diputació de Barcelona
^