Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.10.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Zero insults a la grada!
Llavaneres i Sant Vicenç, units contra la violčncia en l'esport

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt s'uneixen per fer front comú en contra de la violčncia en l'esport. Dissabte, a les 12.45 hores, hi ha derbi de futbol en el Municipal de Llavaneres i des dels dos consistoris volem compartir una crida unitŕria a favor del respecte al rival i del joc net. Les directives dels dos clubs també estan treballant per transmetre aquest missatge de tolerŕncia zero davant dels comportaments ofensius i incívics.

Zero insults a la grada!

Els alcaldes de Llavaneres, Àlex Neira, i de Sant Vicenç, Javier Sandoval, es van reunir dijous al vespre -a la foto- per planificar una acció conjunta de cara al partit de dissabte 21 d'octubre. En els darrers enfrontaments entre els dos clubs de futbol, el clima ha estat de màxima tensió.

Per aquest motiu, els dos municipis ens afegim a la campanya que acaba de reactivar la Federació Catalana de Futbol (FCF) i que té com a lema: 'Zero Insults a la Grada'. Amb aquesta iniciativa antiviolència sumem esforços i alcem la veu davant de l'increment detectat de les conductes incíviques als camps de futbol d'arreu de Catalunya i a favor d'un ambient d'esportivitat i respecte en les instal·lacions esportives del territori.

El vídeo: 'Zero insults a la grada'  

×  
Reactivació campanya FCF 'Zero insults a la grada' Reactivació campanya FCF 'Zero insults a la grada'

Els alcaldes de Llavaneres i de Sant Vicenç

Diputació de Barcelona
^