Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.11.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els alumnes de 4t de primària de l'Escola Jaume Llull s'entrevisten amb l'alcalde
Aquestes visites tenen com a objectiu donar a conèixer als infants la feina que es fa fes dels ajuntaments

Els alumnes de 4t de primària de l'Escola Jaume Llull van visitar dilluns 13 de novembre l'Ajuntament per conèixer la feina que es fa des de l'administració local. Els alumnes es van poder entrevistar amb l'alcalde, Àlex Neira, que va atendre totes les preguntes dels nens. A més, el regidor d'Educació, Joan Arnau, els va explicar el funcionament dels plens, a la mateixa sala de sessions.

Amb aquesta visita, els alumnes de 4t de primària de l'Escola Jaume Llull van poder aprendre més coses sobre el funcionament de l'Ajuntament i també posar en pràctica la realització d'una entrevista, tema que estan treballant en l'assignatura de Llengua Catalana.

L'alcalde va respondre les preguntes que els infants havien escrit prèviament a classe, així com les preguntes espontànies i curioses que sorgien en la conversa. Van poder conèixer quines són les funcions que realitza un alcalde, els plans de futur de l'alcalde Neira per a Llavaneres i la responsabilitat que tenen les administracions públiques d'assegurar el benestar dels seus veïns.

Per la seva banda, el regidor d'Educació, Joan Arnau, va ensenyar-los la sala de plens i va explicar el funcionament dels plens d'una manera didàctica, tot permetent que els nens s'asseguessin en les butaques reservades per als disset càrrecs electes del consistori. A més, els alumnes van poder fer les preguntes utilitzant els micròfons oficials de l'Ajuntament. Les preguntes van ser del tot variades: des dels estudis que havia de tenir un secretari de l'Ajuntament fins a la decoració de la sala.

visita jaume llull 2

Diputació de Barcelona
^