Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escola Municipal de Música organitza nous tallers de curta durada

Aquestes són les propostes: Música en família, Guitarra d'acords, Tècnica vocal i Tècnica Alexander, que se sumen als tallers d'Història de la Música i de Música i poesia

L'Escola Municipal de Música de Llavaneres organitza diversos tallers de temàtiques diverses. A continuació us detallem les propostes que presenta el centre per a les properes setmanes. La data límit d'inscripció dels nous tallers és el diumenge 28 de gener, inclòs, o fins a exhaurir les places. 

Ballmanetes

  • Ballmanetes - Música en família

Taller de quatre sessions, per a nadons de 12 a 36 mesos i les seves famílies, on gaudiran i experimentaran conjuntament amb la música i el moviment. Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

Guitarra d'acords

  • Guitarra d'acords

Per a joves i adults a partir de 16 anys i sense límit d'edat. Les sessions seran en grup i permetran als alumnes aprendre els acords bàsics i patrons rítmics per acompanyar cançons amb la guitarra. Cal portar l'instrument o, en alguns casos,  se'n podrà sol·licitar el lloguer a l'escola de música.

Horari: els dilluns, de 20.15 a 21 h, del 5 de febrer al 29 d'abril (11 sessions).

Preu: 20 €/mes.

Per realitzar la inscripció cliqueu aquí.

Tècnica vocal

  • Tècnica vocal

Taller per aprendre a cuidar i controlar la veu. L'objectiu és treure el màxim rendiment vocal i donar les eines tècniques per una millora de la veu, sigui per cantar, recitar o parlar. 

És una manera d'aconseguir un major rang de veu, guanyar en control del volum i reduir i prevenir lesions vocals.

Hi ha l'opció de realitzar la sessió de forma individual de 30 minuts o grupal de 45 minuts.

Horari, des del 30 de gener:

Sessió grupal: dimarts de 19.45 a 20.30 h.

Sessió individual: dimarts tarda, horari a convenir.

Preu: 20 €/mes.

Per realitzar la inscripció cliqueu aquí.

Tècnica Alexander

  • Tècnica Alexander

Taller per prendre consciència corporal a través de la técnica Alexander, adreçat a instrumentistes i cantants de qualsevol nivell.

Treballem a través de la reeducació psicocorporal amb l'objectiu de desfer tensions, prendre consciència del cos i de la ment i així millorar el procés creatiu. Aquells qui ho vulguin, a més, podran fer aplicacions pràctiques sobre peces de repertori i de tècnica vocal o instrumental.

Preferentment es realitzaran sessions individuals de 30 minuts, però en funció de la demanda s'estudiarà la possibilitat de la creació d'un grup de 45.

Horari: dimarts tarda, horari a convenir, des del 30 de gener.

Preu: 20 €/mes.

Per realitzar la inscripció cliqueu aquí.



Us recordem que ja hi ha dos tallers en marxa, que es realitzen a la Biblioteca Municipal, i que encara disposen de places disponibles. Són:

  • Història de la música

Per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i ofereix una sessió setmanal.

Horari: dilluns de 19.30 a 20.30 h, a la sala d'actes de la Biblioteca.

Preu: 20 €/mes.

Per realitzar la inscripció cliqueu aquí.

  • Música i poesia

És un taller per a adults sobre la relació entre la música i la paraula, amb pràctica de recitació sobre música en directe.

Horari: dilluns de 20.30 a 21.15 h.

Preu de 20 €/mes.

Per realitzar la inscripció cliqueu aquí.


    Més informació i inscripcions

    Per a més informació i inscripcions, us podeu posar en contacte amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat, o de dilluns a dijous de 16 a 20 h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'edifici de Can Caralt (Carretera de Sant Vicenç, 14)

    En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de forma presencial a l'Escola de Música.

    Diputació de Barcelona
    ^