Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
En marxa la renovació de la canonada d'aigua del camí de la Masia
Les obres obligaran a tallar al trànsit el camí de la Masia, en funció de la necessitat de l'actuació

La Regidoria d'Obra Pública i Aigües de Llavaneres tenen en marxa, des de dimarts 23 de gener, les obres de substitució de la canonada d'aigua entre el camí de la Masia i l'avinguda de Catalunya, en la bifurcació de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat i l'avinguda de Sant Andreu. Mentre s'executi l'actuació, caldrà fer talls puntuals de trànsit al passeig de la Riera, entre el camí de la Masia i el carrer Alzina. L'obra es va adjudicar a l'empresa Obres i paviments Brossa SA, per un import de 404.677,64€ IVA inclòs.

NOTA | La durada aproximada de l'obra és de tres mesos però el tall del passeig de la Riera serà d'unes setmanes. El talls es faran per trams, a mesura que s'hi vagi instal·lant la canonada nova. L'accés de vehicles es tancarà sempre que l'obra ho requereixi, a excepció del bus de transport escolar i els vehicles de les persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta actuació contribuirà a la renovació d'un tram de la xarxa de subministrament d’aigua del municipi de Sant Andreu de Llavaneres: en alguns trams és molt antiga i s'hi produeixen fuites i altres incidències força sovint.

L’actuació prevista permet la sectorització de la xarxa i, per tant, permetrà localitzar més fàcilment possible avaries i que les eventuals intervencions de manteniment afectin el menor número d’abonats possible. Així mateix, incrementarà la garantia i la qualitat del servei d’abastament i reduirà el número d'incidències.

Projecte d'execució

Obres

Diputació de Barcelona
^