Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Carnaval, tant si plou com si no plou
En cas de pluja, la festa es traslladarŕ directament al pavelló antic, a partir de les 18 hores

La Regidoria de Cultura té tot a punt per a la rua de Carnaval de dissabte 10 de febrer a la tarda. Davant les previsions meteorolňgiques, perň, s'ha previst un escenari alternatiu. Si plou, no hi haurŕ rua i la festa de disfresses començarŕ a les 18 hores al pavelló del carrer dels Contrabandistes.

Recordatori!

  • Rua i festa al pavelló antic. La convocatòria és a les 17.30 h al parc de Ca l'Alfaro. La comitiva sortirà cap a les 18 hores amb l'animació de la Xaranga Bufatramuntana i arribarà pels volts de les 19 hores al pavelló antic del carrer dels Contrabandistes. Un cop allà començarà el ball de disfresses amb DJ Straw&Berry.
  • Concurs de disfresses. Si voleu participa-hi, podeu emplenar aquest formulari -fins a les 14 hores de divendres 9- o bé fer la inscripció presencialment el mateix dissabte 10 de febrer, en el parc de Ca l'Alfaro, fins a l'hora de l'inici de la rua.
  • Opció B. En cas de pluja, no hi haurà rua pels carrers del poble i a la festa es traslladarà, a partir de les 18 h, al pavelló del carrer dels Contrabandistes. Estigueu atents a les xarxes socials de l'Ajuntament (@ajllavaneres, a Facebook, Instagram i X).

Recorregut de la rua

Parc de Ca l'Alfaro | Avinguda de Catalunya (fins El Casal) | Passeig de Joaquim Matas | C/ dels Contrabandistes

Plànol

Afectacions de trànsit i del bus

Amb motiu de la rua de Carnaval, hi haurà canvis en la parada del bus de l'avinguda de Catalunya, tal com es mostra en el plànol. Afectarà el bus que ve des de Mataró, cap a les 18.10 h, i el bus que arriba de Sant Vicenç a les 18.20 h. També hi haurà afectacions de la línia C22, en els trajectes de les 18.15 i de les 19.15 h. A més de la parada de l'avinguda de Catalunya, el bus no podrà parar a la zona del voltant del pavelló antic. Les parades més properes són la plaça de la Vila i el parc de la Creu.

Parada de bus

Diputació de Barcelona
^