Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres ja té mascota de les Olimpíades Populars 2024!
'L'eriçó' protagonitzarà la campanya de comunicació dels jocs olímpics d'aquest estiu a la vila

Un simpàtic eriçó, de Bianca Grossi, estudiant de 4t d'ESO de l'Institut Llavaneres, de quinze anys d'edat, serà l'emblema dels jocs olímpics locals. Les Olimpíades Populars 2024 se celebraran del 28 de juny al 7 de juliol a Llavaneres.

Les Olimpíades Populars de Llavaneres 2024 ja tenen mascota oficial! És un eriçó simpàtic i somrient, vestit amb una samarreta amb el logotip de les Olímpiades i amb una torxa olímpica a la mà. La mascota formarà part del logotip oficial dels jocs i es podrà veure en diversos suports durant la celebració d'aquest gran esdeveniment esportiu de la vila. 'L'eriçó' serà protagonista en els elements de difusió de les Olimpíades, com ara cartells, fulletons, pancartes i samarretes.

L'autora de la mascota guanyadora és Bianca Grossi, que té quinze anys i estudia 4t d'ESO a l'Institut Llavaneres. El seu dibuix ha estat seleccionat pel jurat del concurs de la mascota olímpica. A la convocatòria s'hi van presentar més de 60 dibuixos. Les il·lustracions estan exposades a la Biblioteca Municipal. L'exposició es pot visitar fins al 23 de febrer. 

Eriçó olimpíades

Informació relacionada
Inscriu-t'hi a partir del 13 de maig!
Ja es poden veure, a la biblioteca, les propostes dels nens que han volgut participar en el concurs
Poden participar-hi els nens d'entre 8 i 16 anys residents al poble o que hi estudiïn
Dimecres, 25 d'octubre de 2023
Hi assistirà el regidor d'Esports, Carles Canals
Diputació de Barcelona
^