Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reobrim al trànsit el passeig de la Riera
Ha estat tallat per les obres de renovació de la canonada d'aigua

Les obres de renovació de la canonada d'aigua del passeig de la Riera enfilen la recta final. La novetat és que des d'avui quedarà reobert al trànsit el tram superior del passeig, entre el carrer Alzina i el passatge Massorrà, que estava tancat des del 12 de febrer. El regidor d'Aigües de Llavaneres, Josep Ruiz, explica que ara l'obra continuarà en el tram de la bifurcació de l'avinguda de Sant Andreu i de Mare de Déu de Montserrat.

Les obres es van posar en marxa el 23 de gener i consisteixen en la renovació de la canonada d'aigua entre el camí de la Masia i l'avinguda de Catalunya, en la bifurcació de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat i l'avinguda de Sant Andreu. L'adjudicatària és l'empresa Obres i paviments Brossa SA, per un import de 404.677,64€ IVA inclòs.

Aquesta actuació contribuirà a la renovació d'un tram de la xarxa de subministrament d'aigua del municipi de Sant Andreu de Llavaneres: en alguns trams és molt antiga i s'hi produeixen fuites i altres incidències força sovint. L’actuació prevista permet la sectorització de la xarxa i, per tant, permetrà localitzar més fàcilment possible avaries i que les eventuals intervencions de manteniment afectin el menor número d'abonats possible. Així mateix, incrementarà la garantia i la qualitat del servei d’abastament i reduirà el número d'incidències.

Trànsit al passeig de la Riera

Diputació de Barcelona
^