Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Pintem el mur i les escales d'accés a l'esplanada de Jaume Brutau
Amb aquesta acció es fa un pas més en el projecte de millora d'aquest espai públic

El mur de l'esplanada del passeig de Jaume Brutau havia estat objecte de grafits i presentava un aspecte força deteriorat. La Regidoria de Serveis Municipals hi ha portat a terme una actuació de neteja i de pintura del mur i de les escales d'accés a l'esplanada. Amb aquesta acció es fa un pas més en el projecte de millora d'aquest espai públic, en què s'hi està treballant des de primers d'any.

Ordenança de civisme

Recordeu que està prohibit realitzar tota mena de grafit, pintada, taca, gargot, escrit, inscripció o grafisme en qualsevol element de l’espai públic, excepte en els llocs expressament habilitats per l'Ajuntament. Saltar-s'ho pot suposar una multa de fins a 3.000 euros, en funció dels danys ocasionats, tal recull l'Ordenança de civisme i convivència ciutadana. 

Millora de l'esplanada de Jaume Brutau

A més de la pintura del mur i les escales, a l'esplanada de Jaume Brutau s'hi ha delimitat un espai per a vianants i bicicletes, amb una tanca de fusta, que també contribueix a preservar l'arbrat del pas dels vehicles. Pel que fa a l'espai d'aparcament, torna a regular-se com a zona de delimitació horària gratuïta. A més s'hi han situat dues pistes de petanca -ara s'està estudiant fer-les accessibles per a persones amb mobilitat reduïda- i, a tocar de l'entrada al parc de la Llorita, s'hi ha instal·lat mobilari urbà i una estació de manteniment per a bicicletes.

Collage mur sant jaume brutau

Diputació de Barcelona
^