Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres incorpora set persones a la plantilla per reforçar els serveis municipals
Han estat seleccionades a través de diferents convocatòries d'inserció laboral

En els darrers mesos, l'Ajuntament de Llavaneres ha incorporat set persones a la plantilla municipal per reforçar diferents serveis municipals. Les incorporacions s'han fet a través de tres convocatòries d'ocupació que tenen com a objectiu promoure la inserció laboral de persones en situació d'atur. Les set persones estan donant suport a les àrees d'Educació; Serveis Municipals; Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum; Atenció Ciutadana; Comunicació i Participació Ciutadana.

 Plans ocupacionals (finançament propi) 

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'accés al món laboral a les persones en situació d'atur i amb més dificultats de trobar una feina. Aquesta eina permet que les persones en situació d'atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball. Els dota de recursos per a la seva inserció laboral; un fet especialment necessari per als col·lectius amb més risc d'exclusió laboral o social. 

Aquesta convocatòria finançada a través de fons propis inclou la contractació de dos conserges per als equipaments municipals (6 mesos) i dos auxiliars administratius per a les àrees de Participació Ciutadana  i Promoció Econòmica (9 mesos).

  Foment de l’ocupació de persones joves. Joves en pràctiques (SOC – FOMENT PRÀCTIQUES)  

Mitjançant aquesta convocatòria, el SOC incentiva la contractació de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil a Catalunya, per tal que obtinguin una experiència laboral adequada al seu nivell d’estudis o formació.

El programa subvenciona els contractes formatius, durant un període de 12 mesos, a jornada completa. Aquesta convocatòria inclou la contractació d'un Tècnic auxiliar d'Educació.

 Treball i Formació 

El Programa Treball i Formació és un programa que té com a objectiu portar a terme projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'actuacions de contractació laboral, de formació i actuacions d'acompanyament.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de jornada completa, la formació i l’acompanyament a les persones contractades. Aquesta convocatòria inclou la contractació de dos tècnics auxiliars administratius de les línies: MG52 i TRANS* per a les àrees d'Atenció Ciutadana i de Comunicació.

Les incorporacions del Treball i Formació són personal del Consell Comarcal del Maresme cedits a l'Ajuntament.

Persones plantilla

Diputació de Barcelona
^