X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies | PUBLICAT 25.04.2014
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
NotÝcies
La 17a Mostra de Teatre Dani TÓpias aixeca el telˇ!

Eskakejats TeatreLa secció de teatre d'El Casal de Llavaneres posarà en marxa el proper dissabte 3 de maig la 17a Mostra de Teatre Dani Tapias amb l'obra Boarding pass, una comèdia a càrrec d'Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt. La representació començarà a les deu de la nit, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Per segon any, la Mostra, que abans es feia per la tardor, s'avança a la primavera, amb l'objectiu d'atreure més públic. Seran un total de quatre obres, de gèneres i estils ben diferents, que es clouran per la Festa major de la Minerva amb l'estrena a càrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres. Les primeres tres representacions es faran a la sala d'El Casal i, per a la cloenda, ja hi ha reservat l'escenari que es munta per la Minerva al parc de Ca l'Alfaro. L'entrada és gratuïta.

Eskakejats Teatre d'Arenys de Munt portarÓ a Llavaneres dissabte 3 de maig (22 hores), a la sala polivalent d'El Casal, un espectacle divertit, que ha fet riure per allÓ on ha passat fins ara. Amb text de Jordi Faura i dirigida per Abel Coll, Ús un espectacle d'humor que convida a la reflexiˇ, segons explica Jordi Roldˇs, organitzador de la Mostra.

La segŘent proposta s'oferirÓ diumenge 18 de maig (18 hores), i farÓ pujar a escena un espectacle amb mÓscares i titelles, adrešat a tots els p˙blics, Carregat de romanšos. A cÓrrec de PÓmboliteatre de Matarˇ, es farÓ tambÚ a la sala polivalent d'El Casal.

Diumenge 15 de juny (18 hores), arribarÓ la tercera proposta, a cÓrrec del Centre Parroquial d'Argentona. L'obra porta per tÝtol Passiˇ d'estiu i comenšarÓ a les sis de la tarda, a la sala polivalent d'El Casal.

La Inestable

El plat fort de la Mostra de Teatre Dani TÓpias 2014 serÓ l'estrena de No Ús tan fÓcil, a cÓrrec de la companyia Inestable d'El Casal. Una obra de Paco Mir que Ús sin˛nim de 100% humor i que parodiarÓ el mˇn de la parella. Es representarÓ, en el marc de la Festa Major de la Minerva, el cap de setmana del 12 i el 13 de juliol, al parc de Ca l'Alfaro.

Jordi Roldˇs destaca que, actualment, la Companyia Inestable d’El Casal de Llavaneres gaudeix de bona salut. El fet que l’obra final de la Mostra de l’any passat fos El retaule del flautista, un ambiciˇs musical que va comptar amb la colĚlaboraciˇ de  l’Escola Municipal de M˙sica, va encoratjar molts artistes novells, sobretot dones. Un fet que es veurÓ reflectit a la posada en escena de No Ús tan fÓcil: vint dones i dos homes.

Informaciˇ relacionada
Diumenge, 13 de juliol de 2014
A cÓrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres
Dissabte, 12 de juliol de 2014
A cÓrrec de la companyia Inestable d'El Casal de Llavaneres
Diumenge, 15 de juny de 2014
A cÓrrec del Centre Parroquial d'Argentona
A cÓrrec del Centre Parroquial d'Argentona, es representarÓ el 15 de juny, a les 6 de la tarda, a El Casal
Diumenge, 18 de maig de 2014
A cÓrrec de la companyia PÓmboliteatre, de Matarˇ
A cÓrrec de la companyia PÓmboliteatre de Matarˇ, a les 18 hores
Dissabte, 3 de maig de 2014
A cÓrrec de la companyia Eskakejats d'Arenys de Munt
Diputaciˇ de Barcelona
^