Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.06.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Festival Poesia i + aterra a Llavaneres el 6 de juliol
Amb un concert triple, amb Aleix Bou Quintet, Sanjays i Mazoni

Festival Poesia i +El parc de Ca l'Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres serà escenari, diumenge 6 de juliol, d'una interessant proposta musical. A partir de les 8 del vespre, s'hi oferirà un cartell de luxe amb el jazz d'Aleix Bou Quintet, el rock de Sanjays i el pop folk de Mazoni. L'entrada és gratuïta. Aquest triple concert s'inclou en la programació del Festival Poesia i + de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac i arriba a Llavaneres en el marc del conveni de col·laboració que l'entitat és a punt de subscriure amb els ajuntaments de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes.

Diumenge 6 de juliol

Parc de Ca l'Alfaro - Sant Andreu de Llavaneres

20 h Aleix Bou Quintet

Aleix Bou
Aleix Bou
Aleix Bou Quintet neix l’hivern del 2013 fruit de la connexió entre el líder del grup i el saxofonista Lluc Casares. Els dos músics van iniciar aquest quartet durant la seva estada a Holanda quan estudiaven als prestigiosos conservatoris d’Amsterdam i l'Haia. Per aquesta ocasió la formació s’amplia a quintet per interpretar un repertori especial integrat per temes d'Eric Dolphy i John Coltrane. La formació compta amb dos joves promeses del jazz català, Lluc Casares al saxo tenor i Vic Moliner al contrabaix.




21 h Sanjays

Sanjays
Sanjays
Psicodèlia frenètica per no parar de ballar. Riffs luxuriosos. Surrealisme àcid. Tres veus que s’entrellacen descaradament. Sensualitat. Hedonisme. I un directe magnètic i salvatge com pocs! Aquestes són les cartes de presentació de Sanjays. El seu nou disc, Laboratorium, obre les portes d’un univers oníric i màgic, que és a la vegada obscur i lluminós. Una festa desmesurada, però d’aquelles que ningú té clar com acabarà. Més info.






22 h Mazoni

Mazoni
Mazoni
Mazoni presentarà en concert el seu disc més optimista i lluminós, un bri d’esperança en temps convulsos. Sacrifiqueu la princesa és un compendi de cançons pop en què brillen les melodies, ara transportades a un paisatge completament nou. Un veritable gir copernicà en el so i la música de Mazoni. No es conforma amb pintar les parets. Ha tirat la casa a terra i n’ha aixecat una de nova. Ha sacrificat la princesa i la següent serà la reina. I la reina és electrònica. La reina enrampa. Més info.

Informació relacionada
El triple concert ofert al parc de Ca l'Alfaro, dins del Festival de la Fundació Palau, convenç el públic assistent
Caldes d'Estrac (Maresme), del 3 al 13 de juliol, amb la col·laboració de Llavaneres i Sant Vicenç
Diputació de Barcelona
^