Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.03.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El 2020 és any olímpic a Llavaneres!
Se celebraran del 26 de juny al 5 de juliol

Aquest any sí, és any olímpic a Llavaneres. Del 26 de juny al 5 de juliol, la vila celebrarà la desena edició de les Olimpíades Populars, que es van posar en marxa el 1984 i que repetim cada quatre anys. El 26 de juny es donarà el tret de sortida als jocs amb la cerimònia inaugural. La torxa olímpica recorrerà diferents punts del municipi fins encendre el peveter, al parc del Primer d'Octubre. Seran deu dies de competicions esportives obertes a tots els veïns, a partir de 3 anys. El 5 de juliol tindrà lloc la cerimònia de cloenda, amb una festa al parc de Ca l'Alfaro. Les inscripcions s'obriran del 4 de maig al 19 de juny. El preu per participar-hi serà de 5 euros. Tota la informació actualitzada la trobareu a ajllavaneres.cat/olimpiades.

Quins esports puc practicar?

Esports d'equip
Futbol 7
Futbol sala
Bàsquet
Cursa d’orientació
Handbol


Esports per parelles
Pàdel
Dominó
Marxa nocturna
Joc de cartes: botifarra
Petanca
Volei
Caiac

Esports individuals
Cursa d’obstacles
Lluita
Natació
Ciclisme muntanya
Atletisme
Escacs
Pitch and putt
Billar

Competim per barris

Com es tradició i per fomentar l’esperit competitiu, la vila es dividirà en set barris. En funció del lloc de residència, els participants defensaran el color del seu barri. Una simpàtica torxa olímpica, de Martina del Rio, estudiant de l'Institut Llavaneres, serà l'emblema dels jocs.

Les Olimpíades Populars 2020 de Llavaneres es faran possible gràcies a la col·laboració de les entitats esportives i dels membres de la Comissió organitzadora. L’organització de les Olimpíades ofereix la possibilitat a les empreses i entitats que ho vulguin a patrocinar els jocs, amb aportacions econòmiques i/o materials.

Si esteu interesats en col·laborar-hi, us podeu adreçar a la Regidoria d’Esports per correu electrònic a esports@ajllavaneres.cat o per telèfon, 672117197 (WhatsApp), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Mascota olímpica
Mascota olímpica

Diputació de Barcelona
^