Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.04.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres festejarà Sant Jordi amb activitats durant tot el cap de setmana
La celebració començarà dissabte 22 d'abril amb una jornada cultural a la Torre Massorrà i diumenge, a la plaça de la Vila, es lliuraran els premis de la Mostra Literària

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer i ho farà amb un bon ventall d'activitats per a totes les edats, a proposta de la Regidoria de Cultura, la Biblioteca Font i Daniel i l'Escola Municipal de Música Llavaneres. La festa començarà dissabte 22 d'abril i l'acte central serà diumenge, diada de Sant Jordi, amb el lliurament dels premis de la Mostra Literària. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar un llibre i una rosa. Sortim al carrer per Sant Jordi!

 CONCURS DE DIBUIX Fins al 20 d'abril, participeu al concurs de dibuix infantil de Sant Jordi de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres . Més informació, aquí.

Dissabte, 22 d'abril

BIBLIOTECA FONT I DANIEL

La commemoració de la Diada de Sant Jordi 2023 començarà la vigília, dissabte 22 d'abril, amb dues propostes a càrrec de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres. A les 10.30 h, s'organitza el taller de punts de llibre amb Imma Dorda; i a les 19.30 h, es convida a la presentació del nou llibre del llavanerenc Miquel Casals.

TORRE MASSORRÀ (CAPITANIA)

A més de les dues propostes de la Biblioteca Font i Daniel, dissabte 22 d'abril es convida a una diada d'activitats culturals a la Torre Massorrà, coneguda popularment com la torre del Capità General (passeig de la Riera 1, amb el passatge de Massorrà). 

Hi haurà una xerrada a càrrec de l'arxiver municipal, jocs gegants, animació infantil, actuació de La Inestable, de Llavaneres contra el Càncer, de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, de Gim Llavaneres i d'Escenika Acadèmia, taller de cuina amb Kids&Us, taller de roses de feltre i molt més.

Hi haurà propostes durant tot el dia, de les 11 a les 14 hores, i de les 17 a les 20 hores.

Diumenge, 23 d'abril

La diada de Sant Jordi l'activitat se centrarà a la plaça de la Vila, on la Regidoria de Cultura, amb el suport de l'Escola Municipal de Música, ha preparat una matinal amb música en directe, hora del conte i lliurament dels premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2023 (presentació de treballs fins al 31 de març).

L'Ajuntament de Llavaneres convida tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

  El rètol  Sant Jordi 2023

Informació relacionada
Festegem la prèvia de la diada de Sant Jordi amb història, poesia, música, tallers, jocs i ball
L'acte de lliurament de premis es va celebrar diumenge 23 d'abril, a la plaça de la Vila
Diumenge, 23 d'abril de 2023
A la plaça de la Vila
Dissabte, 22 d'abril de 2023
Visita de l'autor per a la presentació del seu nou llibre, En las fauces del diablo
Dissabte, 22 d'abril de 2023
A la Torre Massorrà
Dilluns, 20 de març de 2023 (*fins al 20-4-2023)
El drac lector a la biblioteca
Diputació de Barcelona
^