Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.02.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
De Carnaval!
Llavaneres celebrarŕ a partir de Dijous Gras, l'11 de febrer, i fins diumenge 14, el Carnestoltes 2010
Rua de Carnaval de l'Escola Sant Andreu

Compte enrere per a la celebració del Carnaval que aquest any, a Llavaneres, s'obrirà amb les activitats a les escoles del poble. La festa popular tindrà lloc la tarda de diumenge 14 de febrer, amb una cercavila pels carrers del poble, i un espectacle d'animació infantil amb ball a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. La nit anterior, el mateix espai serà escenari d'una Nit Jove de Carnaval. Abans, però, toca preparar la disfressa... Actualització 12 de febrer, a la foto, la rua dels alumnes de l'Escola Sant Andreu.
Rua de Carnaval de l'Escola Sant Andreu  Rua de Carnaval de l'Escola Sant Andreu

Fotos: Rua de carnaval dels alumnes de l'Escola Sant Andreu, divendres de Carnestoltes, 12 de febrer.


Els primers a sortir al carrer per celebrar l'arribada de les festes de Carnestoltes seran els escolars del poble, amb excursions per anar a menjar la truita, el proper 11 de febrer, que és Dijous Gras. Seran també els protagonistes de les primeres rues de Carnaval, l'endemà divendres 12. En alguns casos, sortiran a passejar, disfressats, pels carrers del poble i, en d'altres, la cercavila serà al mateix recinte escolar (consulteu els actes de l'agenda).

Carnaval 09  Rua de carnaval de l'any 2009

Arribat el cap de setmana, la primera proposta és la Nit Jove de Carnaval, per a dissabte 13 (22.00 h), a El Casal de Llavaneres. La tradicional festa popular de Carnestoltes, adreçada sobretot als més petits, es viurà diumenge 14. Primer, a les 17.30 hores, es donarà sortida a una cercavila que, sota el nom de Terrabastall, conduirà el grup Xarop de Canya pels carrers del centre. De tornada a El Casal, la mateixa companyia oferirà l'espectacle Quin Sarau!

El cartell: cercavila i ball de carnaval

Cartell Carnaval 2010

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: CARTELL_CARNAVAL.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 101.69 kB

Informació relacionada
Čxit de participació de la cercavila i del ball infantil de Carnestoltes, que es va celebrar diumenge a la tarda, a El Casal de Llavaneres
Diumenge, 14 de febrer de 2010
Cercavila "Terrabastall" i espectacle "Quin sarau!", amb la companyia Xarop de Canya
Dissabte, 13 de febrer de 2010
Divendres, 12 de febrer de 2010
A cŕrrec dels alumnes de les escoles de Llavaneres
Dijous, 11 de febrer de 2010
Diputació de Barcelona
^