Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.07.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'escola bressol Minerva estrenarà un nou accés pel carrer Salvador Espriu
L'obra és una millora introduïda en l'adjudicació de la reforma de la llar d'infants Sant Nicolau
Escola Bressol Minerva

La reforma de l'Escola Bressol Municipal Sant Nicolau, amb un cost de 110.126,93 €, és una de les obres que l'Ajuntament de Llavaneres finançarà aquest 2010 a través del Fons Estatal per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). L'obra ja té empresa adjudicatària i s'executarà aquest estiu. Com a millora complementària, l'adjudicatària farà una actuació a l'Escola Bressol Municipal Minerva, per tal d'obrir-hi un accés des de la part inferior del centre, pel carrer de Salvador Espriu.
El projecte de reforma de la llar d'infants Sant Nicolau inclou la rehabilitació de dos espais, una aula que no té zona de bany passarà a ser sala polivalent i un altre es guanyarà com a accés directe a la cuina des del passadís. A més, com apuntàvem, es resoldrà una reivindicació històrica de l'Escola Bressol Municipal Minerva, ja que amb la construcció d'un nou accés per la part inferior, es facilitarà l'accés de les famílies que hi pugen a peu amb els infants.
Informació relacionada
Repàs de les cinc obres que Llavaneres finançarà amb el FEOSL 2010
Diumenge 26 de setembre, al nou carril bici de Llavaneres, al passeig de la Riera
Atenció (1/9/2010): El carrer, finalment, serà de pujada i no de baixada com es va anunciar inicialment
L'Ajuntament ha presentat set projectes d'inversions i quatre projectes socials, valorats en un milió d'euros, per a la convocatòria de l'ajut estatal del 2010
Diputació de Barcelona
^