X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Arreglar els desperfectes de la Biblioteca ha costat 13.000€
Les fortes pluges de la setmana passada van provocar una inundació que va obligar a tancar-la
Les filtracions es van produir perquè les canals i els baixants es van embussar per culpa d'objectes diversos com ampolles de plàstic, pedres o llaunes llençats a la teulada per persones incíviques.

Biblioteca inundadaLa reparació dels desperfectes de la Biblioteca a causa de les pluges de la setmana passada ha pujat un total de 13.000€, dels quals 10.000 s'han gastat en llibres i la resta és el que ha costat pintar, arreglar el parquet, netejar i comprar el mobiliari que s'ha fet malbé.

Els tècnics de l'Ajuntament han pogut comprovar que la inundació es va produir perquè la canal de recollida d'aigua i els baixants es van embossar. En desmuntar-los s'hi han trobat tota mena d'objectes (llaunes, pedres, ampolles de plàstic...) que algunes persones incíviques han llençat a la teulada, que impedien el pas normal de l'aigua, que es va anar acumulant i finalment va acabar filtrant-se a dins de l'edifici per la part de dalt de la façana de vidre.

A causa de la inundació que va deixar tres dits d'aigua a la sala d'adults i al vestíbul, la biblioteca va haver de tancar durant un dia i mig.

Diputació de Barcelona
^