X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El llavanerenc Jaume Miralles rep el diploma de Mestre Artesŕ Alimentari
Jaume Miralles, forner llavanerenc de tercera generació i propietari de la pastisseria Alsina i dels forns Sant Andreu i Sant Pere, acaba de rebre el diploma de Mestre Artesŕ Alimentari que atorga la Generalitat de Catalunya.

Jaume MirallesAmb 33 anys exercint l'ofici, Miralles va heretar la tradició de fer pa artesanalment del seu avi, que va obrir la primera botiga a la Seu d'Urgell.

Miralles ha estat condecorat per l'elaboració de productes del pa mitjançant les fórmules antigues i fent llargues fermentacions.

El premi el distingeix per la varietat de productes que ofereix entre els quals destaquen el pa de pagès català, el pa gallec, el de cereals, així com la tradicional coca de Llavaneres, les postres per excel·lència de la gastronomia local i que és especialitat certificada amb una marca de garantia de qualitat.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació atorga anualment els diplomes Mestre Artesà Alimentari, que enguany reconeix la tasca d'una trentena de professionals carnissers, xarcuters, cansaladers, pastissers, forners i xurrers.

Save

Diputació de Barcelona
^