X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.01.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
En marxa una campanya per recaptar fons per a la rehabilitació de l'ermita de Sant Sebastiŕ
Recentment s'hi ha celebrat el tradicional aplec, que va reunir unes 150 persones i que suposa el tret de sortida de la iniciativa
Aplec Sant Sebastià

El II Aplec a l'ermita de Sant Sebastià, que es va celebrar el passat diumenge 20 de gener, va tenir un marcat caràcter reivindicatiu. L'edifici necessita una reparació, ja que una part del sostre està esfondrat. Hi ha en marxa una campanya cívica per recaptar diners. L'Ajuntament hi col·laborarà amb el pagament d'una lona per cobrir la part afectada per l'esfondrament.
Aplec Sant Sebastià

Ermita de Sant SebastiàLa crida de l'organització per a l'Aplec, a càrrec de la secció cultural d'El Casal de Llavaneres, era molt explícita: "Vine a conèixer aquesta emblemàtica capella del municipi construïda a finals del Segle XV. Salvem el patrimoni històric i cultural del nostre poble." I és que l'estat de l'ermita és força deficient i cal fer-hi una important rehabilitació.

Davant de la delicada situació de l'ermita, els germans Tona i Joan Devesa estan impulsant una campanya per recaptar fons per a les obres. En l'aplec del 20 de gener, els assistents, unes 150 persones, van poder comprovar l'estat de l'ermita, que té una part del sostre a terra. El primer pas serà, com explica Tona Devesa, cobrir amb una lona la part del sostre que hi ha al descobert, que correspon a l'espai de la sagristia. La lona la pagarà l'Ajuntament, tal com va explicar en el darrer ple l'alcalde, Bernat Graupera, que va declarar: "Recuperar l'ermita és un deure que tenim tots." Cap el mes d'abril s'organitzarà una nova trobada a l'ermita per col·locar la lona i començar a recaptar fons per a les obres de rehabilitació.

Diputació de Barcelona
^