Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.01.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La caminada solidŕria recapta 690 euros
Els dos joves voluntaris marxen divendres cap a Grčcia

Un total de 75 persones van participar, ahir diumenge 15 de gener a Llavaneres, en la marxa de suport als refugiats sirians. Els diners recollits, 690 euros, serviran per finançar una iniciativa solidŕria, el projecte Artfugees, que es posa en marxa aquest mateix divendres. Dos dels voluntaris que hi col·laboraran van poder explicar en quč consistirŕ el seu treball: viatgen a Grčcia per portar-hi a terme activitats de lleure als camps de refugiats. Ajudaran a organitzar tallers de manualitats i un campus de futbol per als joves i adolescents. En Xavier Robles i en Marc Clofent tenen 21 anys i són veďns de Llavaneres i de Sant Vicenç de Montalt, respectivament.

Va ser una passejada de sis quilòmetres a través de camins forestals de Llavaneres. La sortida es va fer a les nou del matí des de la Glorieta. A la tornada, a la plaça de la Vila, es va convidar els participants a xocolata desfeta i hi va haver música en directe a càrrec de Sander Clasen.

La trobada va estar impulsada pels dos joves voluntaris, que van rebre suport del Grup d'Iniciatives Solidàries (GRIS), El Casal de Llavaneres, el Cau de Sant Vicenç de Montalt i l'Ajuntament de Llavaneres.

Marxa solidària

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^