X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres viu una Festa de l'Esport plena de reconeixements

L'èxit de participació en la jornada 'Tot Esport' i la posterior entrega de premis als atletes i entitats locals posa de manifest la bona salut de què gaudeix l'esport llavanerenc. Podeu consultar l'àlbum de fotografies clicant aquest enllaç.

Tot Esport 2017 i Festa de l'Esport

El Pavelló d'Esports va acollir el passat dissabte 3 de juny la 'Festa de l'Esport', un esdeveniment que posa punt final a la temporada esportiva regular amb el lliurament de premis als esportistes més exitosos i el reconeixement a totes les entitats i associacions esportives. L'acte, encapçalat per l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, i el regidor d'Esports, Emili Minguell, va servir per acomiadar una nova temporada farcida d'èxits per als llavanerencs. En aquest sentit, Minguell assegura que "Llavaneres compta amb un important teixit esportiu que treballa diàriament en la formació d’esportistes i persones i en el foment dels valors vinculats a l’esport, per això des de l'Ajuntament volem destacar i premiar aquestes qualitats".

En un acte conduït per Jordi Ortiz, la Festa de l'Esport va començar amb la 'Menció especial' al Club Esportiu Llavaneres i l'Escola Futbol Llavaneres. Tot seguit, Aina Lafuente Graupera, Daniela Elvira i Marc Garí van rebre el guardó en la categoria de 'Joves promeses'. D'altra banda, Alba Hidalgo, Anna Rabassa, Laura Salmeron, Inés Serra, Miquel Àngel Boet, Eudald Sabater i Claudia Luna van ser les persones reconegudes amb el premi 'Pels seus resultats'.

Lluís Torrents, Ester Llobregat i Marc Calderón van ser els guardonats en la categoria 'Esport adaptat', mentre que David Bravo, Santi Bertrán i Marc Toro van ser premiats amb el 'Mèrit esportiu'. Per últim, el CN El Balís, el Bàsquet 3 Viles, el Femení Maresme Bàsquet, el Club Handbol Llavaneres, el Club Patinatge Artístic, el Club Esportiu Mestral i el Club Esportiu Llavaneres van ser reconeguts amb el 'Premi de les entitats esportives locals'.

El 'Tot Esport!', una magnífica jornada de promoció
Aquest acte de reconeixement als esportistes i entitats locals va ser el colofó perfecte després d'un dissabte ple d'activitats, ja que durant tot el dia també es va celebrar el 'Tot Esport!', una jornada lúdica on els clubs, escoles i empreses del municipi i voltants van explicar a la ciutadania els seus diferents projectes. El 'Tot Esport!', doncs, va servir per fomentar la pràctica esportiva i es va convertir en un aparador de totes aquelles propostes que es duen a terme a Llavaneres i als municipis pròxims. El parc de Ca l’Alfaro, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat i la Plaça de la Vila van ser els escenaris que van acollir des de les 10 del matí i al llarg de tot el dia un ventall ampli de tallers, jocs i exhibicions per promocionar l'activitat física.

D'aquesta manera, l’Ajuntament va oferir als veïns i veïnes un marc únic on poder conèixer, provar i decidir aquelles activitats esportives –federades, escolars o extraescolars- que els agradaria fer al municipi a partir del proper mes de setembre. El consistori posa en valor l'alt interès que va generar el 'Tot Esport!' i aprecia la col·laboració de totes aquelles persones i entitats que van fer possible que aquesta jornada esdevingués un nou èxit de participació i organització.

Diputació de Barcelona
^