Notícies | PUBLICAT 27.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els nedadors i nedadores de Llavaneres destaquen en la final de relleus del Campionat de Catalunya en la categoria benjamina i pre-benjamina

Gonzalo Gil, Jordi Vergés, Clàudia Pérez, Berta Serna, Pol Fiori i Maria Vergés van participar la setmana passada en la prova organitzada per la Federació Catalana de Natació.

Campionat de Catalunya benjamí Llavaneres

En una competició disputada el passat dijous 22 de juny a les Piscines Picornell de Barcelona i que va comptar amb un centenar de participants de la categoria benjamina i pre-benjamina, sis joves nedadors i nedadores de Llavaneres -membres del CN Mataró- van quallar una magnífica actuació en la final de relleus de natació del Campionat de Catalunya en piscina de 50 metres.

En la categoria de 8 anys, Gonzalo Gil, Jordi Vergés i Clàudia Pérez es van proclamar campions de Catalunya en la prova de 4x50 lliures conjunt. En la categoria de 10 anys, l'equip de la Berta Serna es va imposar en la prova de 4x50 estils simultanis i també va assolir la plata en la prova de 4x50 lliure femení, mentre que l'equip d'en Pol Fiori va fer un bon paper finalitzant en una meritòria 20a posició en la prova de 4x50 lliure masculí. De la seva banda, Maria Vergés, amb el seu equip de la categoria d'11 anys, es va proclamar sots-campiona de Catalunya en els 4x50 estils femení.

L'Ajuntament posa en valor el potencial dels joves nedadors i nedadores locals i els encoratja a seguir treballant, des del respecte, la integració, la convivència, l'esforç i la humilitat, per aconseguir nous èxits en futures competicions.