X
Emergčncia per sequera!
Notícies
19.10.2017
L'Ajuntament instal·la vuit punts de llum al Passeig de la Riera

L'acció, amb un pressupost de 10.000 euros, es deriva del Pressupost Participatiu 2017 i permet seguir avançant cap a un poble cada cop més còmode, confortable i segur.

Nous llums a Sant Andreu de Llavaneres

L'Àrea d'Urbanisme i Obres Públiques de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha completat recentment la instal·lació de vuit punts de llum al Passeig de la Riera, des de l'Ametllareda fins al camí de Can Pi.  Amb una dotació econòmica de 10.000 euros, aquesta actuació respon a la voluntat de donar compliment als acords presos arran del procés de Pressupost Participatiu 2017.

La col·locació dels fanals té com a objectiu corregir la manca d'il·luminació en aquest tram del municipi, una zona molt transitada pels vianants que es desplacen entre el centre urbà i la platja. El regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Albert Sala, mostra la seva satisfacció per l'elecció d'aquest projecte per part de la ciutadania, ja que "dóna mostres que els veïns i veïnes tenen ganes de convertir-se en protagonistes actius en la presa de decisions col·lectives i contribuir activament en els afers públics i la millora de la via pública".

Durant aquest any 2017, l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va incloure per primera vegada en el seu pressupost projectes escollits directament per la ciutadania i, en aquests moments, està duent a terme els 14 projectes escollits que van ser resultat d'aquest procés obert.

Segon Pressupost Participatiu
El projecte de Pressupost Participatiu 2018 ha celebrat enguany la seva segona edició. Després d'una crida inicial aleatòria a 400 persones del municipi, els 32 veïns i veïnes que van acceptar la invitació i es van integrar a l'equip de treball van decidir els 17 projectes que es duran a terme l'any vinent. Per a més detalls sobre la tria final de les propostes que s'han de realitzar amb els 100.000 euros del Pressupost Participatiu, podeu consultar aquest enllaç.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^