X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.10.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Propera sortida al teatre: Versió actualitzada dels '10 negrets' d´Agatha Christie
Les entrades es podran adquirir a l´OAC fins al divendres 8 de novembre. La sortida es farŕ el divendres 24 de novembre, a les 19.30 hores.

CartellTeatreLlavaneresLa Regidoria de Cultura ens proposa anar a veure al Teatre Apolo ‘Y no quedará ninguno’, una adaptació de la cèlebre obra d’Agatha Christie, “10 negrets”. Aquesta versió actualitzada de la novel·la la firma el mateix director, Ricard Raguant, juntament amb Gianlucca Ramazzoti. La data de la sortida és el divendres 24 de novembre, a les 19.30 hores, des de la plaça de la Vila.

Les entrades es poden adquirir a l’OAC de l’Ajuntament de Llavaneres fins al divendres 8 de novembre. Hi ha un total de 55 localitats disponibles. El preu és de 35 euros, amb el servei de bus inclòs. L’obra comença a les 21 hores i té una durada de dues hores.

Director: Ricard Raguant
Adaptació: Ricard Raguant i Gianluca Ramazzoti
Actors: Pep Munné, Toni Sevilla, Ivana Miño, Arnau Puig, Joan Carles Bestard, Cata Munar, Eduard Doncos, Júlia Creus, Jaume Fuster i Pol Nubiala.
Sinopsi: Deu persones tancades a l’Illa del Pirata, víctimes o assassins? Una incògnita per resoldre per part de l’espectador en aquesta versió actualitzada de la famosa novel·la d’Agatha Christie “Deu negrets”. En ella, l’autora revela la doble moral victoriana, estesa actualment per tot el món, en la qual es mostren, a través d’un cert sentit de l’humor, un macabre escenari criminal i els defectes ocults de cada personatge.

Diputació de Barcelona
^