X
Emergčncia per sequera!
Notícies
01.02.2018
Es busquen voluntaris per al FinnWorldMasters de vela!

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el CN El Balís impulsen una campanya de captació de voluntaris per a l'organització del FinnWorldMasters, el campionat del món de la classe Finn, que tindrà lloc al Port Balís de Llavaneres del 18 al 25 de maig. Accediu al formulari d'inscripcions.

Un cop més Sant Andreu de Llavaneres tornarà a demostrar que és un poble compromès amb els esdeveniments socials i esportius. El proper mes de maig, concretament del dia 18 al 25, el Port Balís acollirà la celebració d’una prova de prestigi internacional: el FinnWorldMasters de vela. Una oportunitat incomparable per gaudir dels millors especialistes mundials de la classe Finn, el 20% dels quals han estat regatistes olímpics. I també una ocasió immillorable per participar, en primera persona, en l’organització d’un esdeveniment esportiu de caràcter internacional.

Tant és així que l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i el CN El Balís han impulsat una campanya per tal de donar a conèixer aquest campionat als veïns i veïnes de la vila i encoratjar-los a participar-hi en condició de voluntaris. Els voluntaris que formin part de l’equip organitzatiu del FinnWorldMasters obtindran, entre d’altres reconeixements, un diploma d’aprofitament signat pel CN El Balís.

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar com a voluntaris en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu mundial que contribuirà a promocionar la vila de Sant Andreu de Llavaneres.  Fes-te voluntari/a!

Accediu al formulari d'inscripcions.

Cartell CN El Balís

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^