X
Emergčncia per sequera!
Notícies
02.02.2018
Es posa en marxa el nou espai web de Participació Ciutadana

La Regidoria de Participació Ciutadana estrena el nou minisite ajllavaneres.cat/participacio que permet consultar tots els seus continguts des de qualsevol tipus de dispositiu.

Sant  Andreu de Llavaneres fa un pas més per acostar les eines de participació ciutadana als seus veïns i veïnes. La Regidoria de Participació Ciutadana ha posat en marxa un nou espai, vinculat al lloc web de l’Ajuntament, on es recull tota la informació relativa als processos participatius passats, actuals i futurs que es desenvolupen en el municipi.

Un espai 'responsive' accessible per a tota mena de dispositius

El nou web ajllavaneres.cat/participacio permetrà accedir als continguts relacionats amb els processos participatius del municipi des del qualsevol tipus de dispositiu i oferirà informació sobre els diversos projectes participatius desenvolupats al municipi destacant aquelles iniciatives que es troben actualment actives, gràcies a una secció destinada exclusivament als projectes oberts. Aquesta secció s’estrena amb el procés participatiu ‘Redibuixem Labandària’ i donarà pas als futurs projectes del mateix tipus com ara el ‘Codi Ètic per a alts càrrecs’ i els ‘Pressupostos Participatius 2018’. De cada procés participatiu els usuaris disposaran d’informació sobre les bases d’aquest, el calendari, les fases de presentació de propostes i de votacions, així com dels resultats.


El Registre ciutadà, una eina pels veïns i veïnes interessats a participar en els afers de la vila

L’espai de participació també incorpora un nou instrument per recopilar les dades dels veïns i veïnes interessats en les qüestions relacionades amb la vila: el registre ciutadà. Es tracta d’una eina que aplegarà les dades de persones que han manifestat la voluntat de participar en els afers de la vila i que els permetrà formar part dels diferents espais de participació ciutadana en funcionament al municipi. Només caldrà que els interessats es donin d’alta a través d’aquest formulari.


Entre d’altres serveis, l’espai ajllavaneres.cat/participacio també posa a disposició dels ciutadans i les entitats informació d’interès sobre temes com cursos, normativa, enquestes, els Plens, i els Pressupostos. La plataforma també permet accedir a continguts com les xarxes socials de l’Ajuntament, als espais de participació com els consells i les comissions municipals, al portal d’entitats, al de Transparència, la Seu electrònica i als formularis de suggeriments adreçats a Participació, entre d’altres.


Per tal de donar a conèixer aquest nou espai i els diversos processos participatius impulsats, des de la Regidoria es posaran en circulació els hashtags #LlavaneresParticipa per a totes les novetats de la Regidoria, i #DecideixLlavaneres per als processos participatius, començant pel Labandària.


Visiteu el nou espai web de Participació Ciutadana

banner participacio

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^