X
Emergčncia per sequera!
Notícies
29.03.2018
Es busquen idees per fomentar l'esport a Sant Andreu de Llavaneres

Les regidories d’Esports i de Participació Ciutadana posen en marxa un procés participatiu per destinar 8.000 euros a projectes que tinguin per objectiu fomentar l’activitat esportiva a la vila. El termini de recollida de les propostes candidates estarà obert fins al 15 d’abril. Pots fer arribar les teves idees a través del site: www.ajllavaneres.cat/pressupostesports

Sant Andreu de Llavaneres segueix treballant per tal de donar noves passes en matèria de transparència i qualitat democràtica que permetin als veïns i veïnes de la vila participar de forma activa en la presa de decisions sobre temàtiques que els afecten. Amb aquest objectiu, des de la Regidoria d’Esports s’ha posat en marxa un procés participatiu per decidir a què destinar 8.000 euros del pressupost de la regidoria. Aquesta iniciativa, que se suma a altres projectes participatius que s’estan duent a terme en aquest mateix moment a la vila, té la voluntat de fomentar l’esport entre els llavanerencs i llavanerenques, tot dotant el municipi de projectes, serveis o actuacions d’àmbit esportiu que responguin a les demandes i necessitats dels propis veïns i veïnes.

A finals d’abril es votaran les propostes

Les propostes que seran sotmeses a votació de la ciutadania sortiran dels propis veïns i veïnes del municipi. És per això que en aquesta primera fase del procés l’objectiu de l’Ajuntament és recollir idees de projectes susceptibles de ser inclosos en la llista de propostes candidates. La presentació d’idees, que està oberta a la participació de tothom, serà vehiculada a través del site www.ajllavaneres.cat/pressupostesports i s’allargarà fins al 15 d’abril. Tot seguit, s’iniciarà la fase de votació de propostes, que es desenvoluparà del 23 al 29 d’abril. Tindran dret a vot totes les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Andreu de Llavaneres.

El regidor d’Esports, Juan Antonio Casado, fa una crida a la participació en aquesta primera fase del procés ‘per tal de recollir un ventall ampli de propostes que doni resposta a la diversitat de demandes i necessitats en matèria esportiva dels veïns i veïnes del poble’. Així mateix, destaca la importància d’aquest procés de cara a ‘seguir avançant cap a un municipi cada cop més participatiu i, alhora, continuar fomentant l’esport entre els llavanerencs i llavanerenques’.

cartell pressupost participatiu esports

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^