X
Emergčncia per sequera!
Notícies
30.04.2018
Es recullen prop de 1.500 butlletes per decidir els usos de l'Espai Labandŕria

El procés de recollida d’idees del procés participatiu 'Redibuixem el Labandària' ha finalitzat amb una gran participació. El proper 12 de maig se celebrarà un taller de debat sobre les propostes recollides i uns dies més tard s’obrirà el període de votació final.

labandaria recompte

Un cop tancat el termini de presentació de propostes el passat 22 d’abril, el procés participatiu ‘Redibuixem el Labandària’ encara la seva darrera fase. El recompte de propostes ascendeix fins a 1.447 formularis, una xifra que demostra l’interès dels vilatans en aquest procés participatiu. El regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, valora molt positivament aquest important nombre de propostes recollides. Sala ha destacat ‘la gran implicació del poble en un procés de participació en el qual tots ens sentim cridats, ja que l’Escola Labandària forma part de la nostra història comuna’.

Els ciutadans disposaven de dues vies per fer arribar les seves propostes: les urnes físiques repartides pel poble i la plataforma online. Entre les propostes recollides destaca l’ampli suport a la idea que és necessari crear un nou escenari d’usos per aquest espai, algunes de les possibilitats proposades estan vinculades amb finalitats comercials, socials o comunitàries, seguides de funcions culturals.

El proper 12 de maig se celebrarà un taller per debatre les propostes

Un cop acabada aquesta fase del procés participatiu, el proper pas serà discutir obertament les propostes que s’han recollit. Per aquest motiu, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s’ha organitzat un taller de debat per al proper 12 de maig obert a tothom per tal de discutir les propostes recollides. La sessió començarà a les 11 hores a l’Espai Labandària. Al final de la sessió hi haurà un piscolabis.

Des de l’Ajuntament s’anima els veïns i veïnes a participar en aquest taller per debatre, entre tots, les propostes que s’han fet arribar en aquest procés participatiu.

Accediu a les inscripcions.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^