X
Emergència per sequera!
Notícies
23.05.2018
Els usos de l'Espai Labandària, a votació!
Del 28 de maig al 2 de juny tindrà lloc el període de votacions per escollir els nous usos de l'Espai

Tria Final

S’acosta el final del procés participatiu per escollir els nous usos de l’Espai Labandària. Després de la darrera fase de debat i deliberació, ara és el torn que el conjunt de la ciutadania decideixi amb el seu vot el futur del Labandària. Per això, des del proper dilluns 28 de maig fins al dissabte 2 de juny els majors de 16 anys empadronats a Llavaneres podran exercir el seu vot adreçant-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres de 8 a 14 h i el dimarts de 16 a 20 h.  I el dissabte 2 de juny, en el mateix Espai Labandària, de 10 a 13.30 h i de 16 a 18 h.

Aquí podeu consultar la butlleta de votació. Avís: aquest document conté una marca d'aigua. Només seran vàlides les butlletes originals.

Propostes finalistes

Els projectes d’ús per a l’Espai Labandària que se sotmetran a decisió ciutadana seran els següents:

  • Auditori
  • Sala polivalent
  • Supermercat/mercat municipal
  • Centre de dia per a la gent gran
  • Espais per a entitats i d’ús cultural

Cal tenir en compte que qualsevol de les opcions inclourà un aparcament subterrani i una plaça amb espai verd.

Fases prèvies

En la fase inicial, en la qual es van recollir idees a través d’un qüestionari, els usos més reclamats van ser un aparcament subterrani, un mercat o supermercat, una sala per a arts escèniques i una sala àmplia i diàfana. En la següent fase, de debat i deliberació, es va apostar pels usos socials i culturals, i es va reforçar el suport a les opcions de centre de dia, una sala de teatre i una sala polivalent amb servei de bar i també espai per a un hotel d'entitats. Finalment, els tècnics municipals han elaborat diverses propostes tenint en compte les aportacions ciutadanes d’aquestes dues fases prèvies i també la seva viabilitat tècnica, i són les que es sotmetran a votació els propers dies.

Festa de Cloenda

El dissabte 2 de juny hi haurà una Festa de Cloenda i Tria Final al mateix Espai Labandària (passeig de Jaume Brutau, 4). De 10 a 13.30 h i de 16 a 18h tots els veïns i veïnes (majors de 16 anys, empadronats a Llavaneres) podran acostar-s’hi per votar l’opció que desitgin (caldrà dur el DNI). A més, hi ha previstes diverses activitats durant tot el dia per amenitzar la jornada, com exhibicions del Gim Llavaneres i Taekwondo Venzalà, una rua amb Els Batubanyuts i Escenika Acadèmia, l’actuació del grup Esperit de Joventut i un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música Llavaneres. Finalment, a les 19 h, es farà la cloenda amb l’anunci dels resultats, en un acte on hi participarà l’alcalde Nani Mora, el secretari de l’Ajuntament i una diputada de la Diputació de Barcelona.

(El resultat d'aquesta fase final de priorització del procés participatiu 'Redibuixem el Labandària' serà objecte d’un estudi exhaustiu per confirmar la seva viabilitat econòmica, tècnica i jurídica; i serà el Ple de l’Ajuntament qui validarà els usos finals de l’Espai Labandària)

Festa Cloenda


Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^