X
Emergència per sequera!
Notícies
31.05.2018
La Festa de Cloenda serà el darrer dia per votar sobre el futur de l'Espai Labandària

El dissabte 2 de juny la jornada festiva posarà punt i final al procés participatiu per escollir el nou ús de l’equipament.

Festa Cloenda banner

Compte enrere per conèixer el futur de l’Espai Labandària. El dissabte 2 de juny hi haurà la Festa de Cloenda al pati d’aquest edifici (passeig de Jaume Brutau, 4), en la qual s'hi podrà votar per decidir l’ús de l’espai, hi haurà diverses activitats lúdiques i al punt del vespre es coneixerà el resultat final.

De 10 a 13.30 h i de 16 a 18h tots els veïns i veïnes (majors de 16 anys, empadronats a Llavaneres) podran acostar-s’hi per votar l’opció que desitgin (caldrà dur el DNI). Els projectes d’ús per a l’Espai Labandària que estan sotmesos a decisió ciutadana són els següents:

  • Auditori
  • Sala polivalent
  • Supermercat/mercat municipal
  • Centre de dia per a la gent gran
  • Espais per a entitats i d’ús cultural

Cal tenir en compte que qualsevol de les opcions inclourà un aparcament subterrani i una plaça amb espai verd.

A més, hi ha previstes diverses activitats durant tot el dia per amenitzar la jornada, com exhibicions del Gim Llavaneres i Taekwondo Venzalà, una rua amb Els Batubanyuts i Escenika Acadèmia, l’actuació del grup Esperit de Joventut i un concert a càrrec de l’Escola Municipal de Música Llavaneres. També hi haurà un inflable gratuït per als més menuts, i tallers infantils.

Finalment, a les 19 h, es farà la cloenda amb l’anunci dels resultats, en un acte on hi participaran l’alcalde Nani Mora, el secretari de l’Ajuntament i una diputada de la Diputació de Barcelona, Rosa Funtané.

(El resultat d'aquesta fase final de priorització del procés participatiu 'Redibuixem el Labandària' serà objecte d’un estudi exhaustiu per confirmar la seva viabilitat econòmica, tècnica i jurídica; i serà el Ple de l’Ajuntament qui validarà els usos finals de l’Espai Labandària. Els resultats es referendaran en un nou procés participatiu).

Festa Cloenda

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^