Botó que mostra/amaga menú lateral
Composició del consistori | PUBLICAT 14.06.2018
Versió per imprimir
Composició del consistori
Carlos Sánchez Nicolau
 • Carlos Sánchez

 • Carlos Sánchez

 • Ciutadans
 • Portaveu de C's
 • Biografia

  Nascut a Barcelona el 27 de desembre de 1962, ha estiuejat a Llavaneres de tota la vida i hi viu des de fa 35 anys. Estŕ casat i treballa com a Oficial al Registre de la Propietat de Mataró des de fa 29 anys. Té el títol de Gestor Jurídic, especialista en Dret Tributari, Hipotecari, Mercantil i Notarial per l'Escola d'Estudis Jurídics Rocoa, en col·laboració amb la Institució Universitŕria de la Companyia de Jesús INSA-ETEA. Té estudis complementaris en Dret Urbanístic, Llei de Protecció de Dades, Administració de Finques, Llei de Blanqueig de Capitals, Tractament de Bases Grŕfiques i Expedients de Nacionalitat.

  Actualment, presideix l'Asociación Nacional del Cuerpo de Titulados Gestores Jurídicos d'ŕmbit nacional. Ha desenvolupat altres activitats diverses, algunes de les quals estan directament relacionades amb el món de la nŕutica, tant a nivell professional com d'aficionat; és patró de iot des fa 25 anys.

  Per altra banda, va impulsar la creació de l'Associació Nŕutica Runbo Nuevo, dedicada a un projecte social d'integració de les persones discapacitades en el món de la vela. Va crear, també, juntament amb altres companys, l'Associació d'Empresaris i Professionals (AEMPRO), amb ŕmbit d'actuació a les 3 viles: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

  Ha estat candidat a l'alcaldia de Sant Andreu de Llavaneres, per Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, i actualment és regidor-Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans C's.

 • Declaració de bens i activitats
Diputació de Barcelona
^