X
Emergčncia per sequera!
Notícies
15.06.2018
La Revetlla Jove de Sant Joan proposa música i gresca fins que surti el sol
Per primera vegada es farŕ aquesta revetlla a la platja de Llavaneres, que és una proposta del procés participatiu Tu Tries, finançat pel Pressupost Participatiu 2018.

Els i les joves de Sant Andreu de Llavaneres i rodalies tenen una cita el proper 23 de juny al vespre a la platja. Es farà la primera Revetlla Jove de Sant Joan, una proposta sorgida del procés participatiu Tu Tries i que es farà realitat gràcies a la implicació del jovent i la Regidoria de Joventut.

La revetlla comptarà amb els concerts del grup de versions Sala 2 i dels dj Waisbord Brothers i s’allargarà fins que surti el Sol. Aquesta iniciativa s’ha finançat amb la dotació pressupostària íntegra del Tu Tries, ja que l’altra activitat prevista, l’excursió a Gualba, es va haver d’anular pel mal temps.

El regidor de Joventut, Xavier Noms, ha explicat que «l’aposta per la participació dels i les joves de Llavaneres és ferma i aquesta revetlla és la materialització i el compromís que seguirem treballant plegats per realitzar més projectes».

Revetlla jove cartell

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^