X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Pere cartell
Música i tradició s'uneixen per celebrar la revetlla de Sant Pere
Les activitats lúdiques i festives es combinaran amb el tradicional homenatge als pescadors i les activitats de record del passat pesquer de Llavaneres.

Llavaneres es prepara per celebrar la revetlla de Sant Pere, que com és habitual combinarà les activitats festives amb les tradicions pesqueres. Enguany els actes se celebraran el dijous 28 de juny, dia del Patró del barri marítim de la vila. El regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, ha explicat que «és important que els veïns i veïnes puguin gaudir d'una exhaustiva oferta d'oci, però també ho és que tingui un sentit i ens permeti mantenir les tradicions i el nostre passat ben viu».

El programa començarà al parc de Sant Pere a partir de les 18 h amb activitats d´animació infantil a càrrec de Toni Vives. A partir de les 19 h l'Església de Sant Pere acollirà l'acte d'homenatge als pescadors de Can Sanç, un reconeixement coorganitzat per la Comissió de Festes i que comptarà amb l'actuació musical de la Coral Minerva de l'Escola Municipal de Música Llavaneres i un recital de poesies marineres amb acompanyament musical. A la sortida, els assistents podran tastar els nous pastissets de Sant Pere.

A partir de les 21 h tothom qui vulgui podrà gaudir al parc de Sant Pere d´una sardinada popular a càrrec de la Secció de Tradicions i Festes Catalanes del Casal de Llavaneres. Tot seguit, el colofó a la nit el posarà el ball amb l´actuació d´Exel Grup.

Diputació de Barcelona
^