X
Emergčncia per sequera!
Notícies
25.06.2018
Llavaneres es mulla per l'esclerosi múltiple!
El 8 de juliol la piscina municipal acollirŕ la jornada solidŕria que, de manera lúdica i festiva, pretén sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia.

La Regidoria de Salut Pública, amb el suport de Participació Ciutadana i Esports, organitza un any més el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple el proper 8 de juliol a la piscina municipal.  Enguany és la 25a edició d’aquesta jornada solidària que, tot fent un salt a l’aigua, pretén donar a conèixer aquesta malaltia neurodegenerativa sense cura.

A les 12 del migdia se celebrarà el tradicional salt cap a l’aigua simultani, tot i que durant tota la jornada es realitzaran activitats per recollir fons a benefici de la Federació Esclerosi Múltiple (FEM). Entre les propostes previstes es troben el “Fer metres a la piscina”, activitat on els voluntaris controlaran quants metres fa cada nedador o nedadora, als quals es lliurarà un diploma acreditatiu, i els 'Tallers de Manualitats', on nens i nenes podran pintar cartells del Mulla’t, fer vaixells i participar en un taller de maquillatge.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha obert aquest formulari per tal de captar voluntaris per col·laborar en aquesta jornada solidària. La regidora de Salut Pública, Gemma Martín, fa una crida a la participació a la 25a edició del Mulla’t «per continuar mostrant el costat més solidari dels veïns i veïnes, que sempre s’hi impliquen i és un motiu d’orgull».

Mulla't 2018 cartell
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^