X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Prevent moonrunnig 2018
Solidaritat i esport es donen la mŕ en la nova edició de la Prevent Moonrunning
Amb sortida i arribada al parc de Ca l'Alfaro, aquesta cursa tornarŕ a omplir els carrers de la vila d'esport, festa i solidaritat en favor dels nens i nenes amb parŕlisi cerebral i a l'Associació Llavaneres contra el Cŕncer.

Un any més la Fundació Prevent amb el suport de l’ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres organitza una jornada esportiva que té com a objectiu principal promoure la pràctica de l’esport inclusiu. És la Prevent Moonrunning, una cursa solidària que destinarà la recaptació als campus de futbol i natació per a nens i nenes amb paràlisi cerebral i a l’Associació Llavaneres contra el Càncer. Serà el dissabte 30 de juny a partir de les 19.30 h.

La cursa és apta per a totes les persones ja que la Fundació Prevent  ha dissenyat les seves proves  tenint en compte l’accessibilitat per esportistes amb  diferents discapacitats. Intèrprets amb llengua de signes, circuits accessibles i personal de suport, són algunes de les mesures que incorpora per afavorir la participació de tothom.

Comptarà amb dues proves de trail de 8 i 15 quilòmetres, a més d’un circuit urbà de 5 km. També  comptarà amb la Run Kids, per edats compreses entre els 4 i els 12 anys,  on es podran córrer distàncies de 150m, 500m, 750 i 1000m sense sortir del Parc de Ca l’Alfaro.


Per a més informació i inscripcions: http://www.preventdeporte.com/moonrunning.php

Diputació de Barcelona
^