X
Emergčncia per sequera!
Notícies
17.07.2018
Llavaneres celebra la primera edició del premi 'Sunsi Mora' a la visibilització femenina
El guardó s´atorgarŕ l'1 de desembre, durant la Festa Major de Sant Andreu

L'entitat local Si Dona, Servei Integral a la Dona, ha impulsat la primera edició del premi 'Sunsi Mora' a la visibilització femenina. Es tracta d'un guardó que ha nascut enguany a càrrec d'aquesta entitat i que, tal com indica el seu nom, té com a objectiu principal oferir visibilitat a les dones. La presentació del premi va tenir lloc durant la Festa Major de La Minerva 2018 a través d'un vídeo:

Totes aquelles dones que estiguin interessades a participar poden fer-ho a través del web de l'associació Si Dona (https://sidona.webnode.es) o de la pàgina web de l'associació Si Dona del portal d'entitats de Llavaneres (http://entitatsllavaneres.cat/sidona). Les votacions es poden fer a través del Facebook de Si Dona, a l'àlbum de fotos “Premi ‘Sunsi Mora’ a la visibilització femenina”. El termini per votar serà del 13 de setembre al 13 de novembre, ambdós inclosos. “Les tres candidates finalistes es publicaran al web”, explica Pilar Pelegrin, presidenta de l'entitat. El premi s'atorgarà l'1 de desembre, durant la Festa Major de Sant Andreu.  

Professora de llengua i literatura en diversos centres de Catalunya, Mora va ensenyar el valor de la justícia, la dignitat, la llibertat i l'elegància del saber perdre. Va ser una gran dinamitzadora d'activitats educatives desenvolupades dins i fora del centre, i d'altres, relacionades amb l'àmbit humanitari, cultural, lingüístic i internacional.

Dones cada vegada més visibles

Si Dona és un projecte dirigit a les dones amb la intenció de donar una major visibilitat, tot creant un espai igualitari i participatiu en el qual es promogui la igualtat, l'autonomia i, sobretot, erradicant la violència de gènere. Aquests objectius s'assoleixen a través d’activitats, tallers i intercanvis de coneixements, formació i orientació, entre d'altres.

cartell dones 2
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^