X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
ERC i Acord per Llavaneres posen fi al pacte de govern
Diversos desacords en projectes destacats han provocat el trencament.

Els grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya i Acord per Llavaneres posen fi al pacte de govern subscrit l’any 2015. Un seguit de “discrepàncies tècniques en temes importants com el futur del Labandària o la tala d’alzines sense informe tècnic han conduït a aquest desenllaç”, explica l’alcalde Nani Mora. I afegeix que “el govern restarà amb una actitud positiva i proactiva a l’hora d’encarar la resta de mandat i els reptes que estem abordant com a poble”. 

Així doncs, a partir d’ara, el grup municipal d’ERC seguirà governant en minoria i el grup d’Acord per Llavaneres passarà a l’oposició.

El cartipàs municipal amb la nova distribució de les regidories i càrrecs és la següent:

  • Joan Mora i Buch: alcalde i responsable de l’Àrea d’Integració, Solidaritat i Cooperació, Relacions Institucionals, Mediació, Governació i Urbanisme.
  • Albert Sala i Martínez: primer tinent d’alcalde i responsable de l’Àrea d’Administració i Hisenda, que inclou Transparència, Participació Ciutadana, Servei Municipal d’Aigües i Recursos Humans.
  • Gemma Martín i Villanova: segona tinent d’alcalde i responsable de les Àrees de Benestar Social i Salut Pública.
  • Jordi Roldós i Sala: tercer tinent d’alcalde i responsable de les Àrees de Medi Ambient, Serveis Municipals i Manteniment, Habitatge, Mobilitat i Obres Públiques.
  • M. Teresa Vidal i Peig: regidora responsable de les Àrees de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme, Consum i Noves Tecnologies.
  • Anna Sosa i Ròdenas: regidora responsable de les Àrees d'Educació i Comunicació i Protocol.
  • Xavier Noms i Casals: regidor responsable de les Àrees de Cultura, Festes, Joventut i Esports.
Diputació de Barcelona
^