Notícies
08.11.2018
Llavaneres diu “no” a la violčncia masclista amb diversos actes reivindicatius
Del 19 al 25 de novembre la vila s'omplirŕ d'accions i missatges per conscienciar la població de la xacra social que suposa la violčncia envers les dones

En motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violčncia envers les Dones, el proper 25 de novembre, les regidories de Benestar Social, Educació i Participació Ciutadana de l'Ajuntament i les entitats de Llavaneres organitzaran diversos actes reivindicatius.

Des del 19 de novembre el balcó de l'Ajuntament lluirŕ una pancarta commemorativa, per tal que la població prengui conscičncia de la problemŕtica social existent. El 23 de novembre es realitzarŕ un acte a la glorieta del Parc U d’Octubre de 2017, a les 12h, amb la participació dels alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Llavaneres, amb música en directe, a cŕrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, i de recital počtic amb el poeta i rapsoda llavanerenc Josep Maria Asensio. Els estudiants de secundŕria també participaran en un taller realitzat per l'educadora social municipal per tal de prendre conscičncia sobre la gravetat de la violčncia masclista.

El 25 de novembre, a la plaça de la Vila, l'entitat Sí Dona farŕ un acte on llegirŕ un manifest de rebuig a la violčncia envers les dones i es formarŕ un símbol commemoratiu col·locant sabates roges que, el 17 de novembre, s'hauran pintat en un taller que s'organitza al Casal de Llavaneres.

Finalment el 28 de novembre, a la biblioteca tindrŕ lloc un cine-fňrum amb berenar, a cŕrrec de la psicňloga municipal Marta Salvany, amb la projecció de la pel·lícula “Volar”, de Bertha Gaztelumendi. Serŕ a les 18h i cal inscripció prčvia. Podeu inscriure-us aquí.

La regidora de Benestar Social, Gemma Martín, ha explicat que «lamentablement cada any hem de fer actes en motiu del 25 de novembre. És necessari que tots i totes prenguem conscičncia que la violčncia masclista és massa present en la nostra societat i no podem permetre que continuď avançant. Des de l'Ajuntament seguirem disposant d'eines per tal d’erradicar-la i atendre les persones que malauradament la pateixen».

25N 2018 bo
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^