X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
esports recurs
Oberta la convocatòria de subvencions esportives per al 2019
Podran optar a una subvenció d'un màxim import de 10.000 euros aquells clubs i entitats esportives de Llavaneres sense ànim de lucre.

Us informem que les regidories d'Esports, Cultura i Joventut han publicat les bases per a presentar-se a la convocatòria de subvencions esportives d'aquest any 2019. Els ajuts van destinats a clubs i associacions esportives, sense finalitat de lucre, inscrites al registre de la Secretaria General de l'Esport i dins l'àmbit municipal. El pressupost màxim que es destinarà enguany per a la concessió de subvencions per al desenvolupament d'activitats esportives serà de 43.000 euros. La quantitat total de l'import per entitat serà de 10.000 euros. Nani Mora, alcalde del municipi, convida totes les associacions esportives a presentar-se, per així fer créixer el teixit social, participatiu i formatiu, i “enriquir l'oferta de benestar de la nostra vila”.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament extraordinari de les entitats esportives del municipi, que siguin d'interès públic i social. El termini de presentació de sol·licituds restarà actiu un mes a partir de la seva publicació en els diaris oficials. Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, així com les bases i els criteris de puntuació al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Llavaneres.

Diputació de Barcelona
^