X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Camp de futbol Llavaneres petita
FutbolNet arriba a Llavaneres!

El programa d'integració social tindrà  lloc fins al juny, cada dijous de 15.30 h a 17 h al camp de futbol de Llavaneres.

L'Ajuntament anima els joves que vulguin perquè hi participin. Podeu fer-ho adreçant-vos a esports@ajllavaneres.cat.

Fins al mes de juny, el camp de futbol municipal de Llavaneres acollirà el programa d'integració social FutbolNet, possible gràcies a la col·laboració entre la Fundació Diagrama i la Fundació Barça. Les sessions tindran lloc els dijous, de 15.30 h a 17 h. De manera que l'Ajuntament convida a participar als nois i noies d'entre 15 i 18 anys de la localitat. Ho faran juntament amb els nois que es troben en el centre de recepció. Per fer-ho, o per obtenir més informació, escriviu un correu a esports@ajllavaneres.cat, o bé adreceu-vos directament al camp de futbol durant qualsevol de les sessions dels dijous.

FutbolNet és una metodologia d'intervenció social creada per la Fundació Barça l'any 2011, que utilitza el futbol i l'activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi, amb l'objectiu de millorar la vida dels infants i els joves que es troben en contextos vulnerables. Així doncs, amb el programa es pretén inculcar valors com l'esforç, la humilitat o el treball en equip, sobretot en els joves, aprofitant la passió per aquest esport.

Tota la informació relativa al projecte a: https://fundacion.fcbarcelona.es/futbolnet_es.

Diputació de Barcelona
^