Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'ús d'internet, els mòbils i les xarxes socials, a debat a l'Escola Serena Vall
L'activitat tindrà lloc dimecres 8 de maig i pretén formar i orientar en matèria de seguretat cibernètica amb consells pràctics per fer front a les problemàtiques que puguin sorgir entre els més joves

El proper dimecres 8 de maig, a les 17 h, l’Escola Serena Vall de Sant Andreu de Llavaneres acollirà la xerrada Ús segur de dispositius mòbils i xarxes socials,  que anirà a càrrec del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT). L’activitat va adreçada a famílies acompanyades dels seus fills/filles d’entre 12 i 18 anys, i pretén donar instruccions i orientacions per tractar l’ús les noves tecnologies en preadolescents i adolescents, així com oferir bones pràctiques en aquest àmbit. 

En aquesta xerrada formativa i de conscienciació s’explicaran les amenaces i riscos de ciberseguretat entre els més joves. En la primera part, es demanarà a algun assistent que expliqui el seu punt de vista d’ús del mòbil i d’apps específiques, i que descrigui problemàtiques reals que hagi viscut. En la segona part, es farà un debat en què es contrastarà què pensen els adults i els joves sobre temes com el control online, el ciberassetjament, la privacitat, la configuració de dispositius, els continguts agressius o l’addicció. Al final de cada apartat es donaran alguns consells clau a través d’una visió tècnica sobre riscos i conflictes generacionals.

La proposta forma part de la iniciativa Eduquem en família. Activitats de suport a la funció educativa de les famílies, de la Diputació de Barcelona, i compta amb el suport de la Regidoria d’Educació de Llavaneres que, a través del Pla Educatiu de la Vila, ofereix un ampli ventall d’iniciatives i jornades de caràcter formador i pedagògic. 

Cal inscripció prèvia: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=13479

cartell xerrada mobils

Diputació de Barcelona
^